Novice

Nahajamo se sredi mirne in z zelenjem obdane okolice, blizu  Mercator centra v Šiški. Ustvarili smo prijazno okolje, ki z različnimi pristopi (meditacija, gong, tubalo, svetovanje) in na ideološko nevtralen način omogoča in spodbuja osebno rast – uravnovešanje uma, umirjanje značaja in odpiranje Srca.

 
Amrut Laya – mistično potovanje v Indijo !!! – odvisno od kovid razmer –   jan/febr 2022

Pot mojih učiteljev, ki sem jo raziskoval zadnjih 25 let, je prežeta z ”advaita” duhom indijske modrosti. Kraji in modreci, ki so vključeni v pot, so intimni del mojega več kot petindvajsetletnega meditativnega raziskovanja življenja in so avtentični, redkim še dosegljivi biseri bogate, sicer že zelo skomercializirane, starodavne indijske duhovne tradicije. Neturistično, kontemplativno, 21 dnevno potovanje je nepozabno doživetje ki se dotakne mnogih ravni osebnosti in duha, človeka ne pusti hladnega. Pridružilo se mi bo lahko 6 so-popotnikov.

3-mesečni tečaj meditacije

ZELO lepi odzivi udeležencev iz vseh šestih dosedanjih tečajev so potrdili osnovni namen in obvezali k izpeljavi naslednjega.  Pričetek v torek, 14. septembra 2021 ob 18.00 uri, trajanje vsak torek od 18.00 – 20.15 (prilagajanje glede na covid ukrepe), zaključek v torek, 23. novembra 2021 ob 21.00 (prijave zaključene). Podrobnosti tukaj.

GONG unikatna zvočna ”kopel” z novim 125 cm gongom

Vsestransko blagodejno, neopisljivo: Vsak PETEK od 17.00 – 18.00. Prispevek 15 eur. Prijave obvezne najkasneje do petka, do 15.00 ure na 041 469 000. Mogoča je tudi izvedba po naročilu. Število udeležencev zaradi trenutne kovid situacije omejeno. S seboj prinesti masko, brisačko za pod glavo in dekco – siceršnje upoštevanje navodil NIJZ. Več o gongu tukaj.

Zen meditacija – zazen

Vsak petek od 18.30 – 20.00 – število omejeno, (spremljanje navodil NIJZ)

SESSHIN – 5 dnevni zenovski meditacijski umik od  – do 2022  več  na www.zencenter.si

Prenehaj si domišljati, da si to ali ono, prenehaj razpravljati o duhovnosti. Ne moti uma z razmišljanjem in iskanjem. Nobena misel ne more biti naravno stanje uma, le tišina. Ne zamisel o tišini, ampak tišina sama. Zato le: … “bodi” … in vzniknila bo tvoja prava narava.  “Nissa Mah.”