Novice

Nahajamo se sredi mirne in z zelenjem obdane okolice, blizu  Mercator centra v Šiški. Ustvarili smo prijazno okolje, ki z različnimi pristopi (meditacija, gong, tubalo, svetovanje) in na ideološko nevtralen način omogoča in spodbuja osebno rast – uravnovešanje uma, umirjanje značaja in odpiranje Srca.

 
Amrut Laya – mistično potovanje v Indijo !!!

Pot mojih učiteljev, ki sem jo raziskoval zadnjih 25 let, je prežeta z ”advaita” duhom indijske modrosti. Kraji in modreci, ki so vključeni v pot, so intimni del mojega več kot petindvajsetletnega meditativnega raziskovanja življenja in so avtentični, redkim še dosegljivi biseri bogate, sicer že zelo skomercializirane, starodavne indijske duhovne tradicije. Neturistično, kontemplativno, 21 dnevno potovanje je nepozabno doživetje ki se dotakne mnogih ravni osebnosti in duha, človeka ne pusti hladnega.

3-mesečni tečaj meditacije

ZELO lepi odzivi udeležencev iz vseh šestih dosedanjih tečajev so potrdili osnovni namen in obvezali k izpeljavi naslednjega.  Pričetek POMLADNEGA tečaja bo v torek, 23. marca 2021 ob 18.00 uri, trajanje vsak torek od 18.00 – 20.15, zaključek v torek, 01. junija 2021 ob 21.00. Podrobnosti tukaj.

GONG unikatna zvočna ”kopel” z novim 125 cm gongom od 19.2.2021:

Vsestransko blagodejno, neopisljivo: Vsak PETEK od 17.00 – 18.00. Prispevek 15 eur. Prijave obvezne najkasneje do petka, do 15.00 ure na 041 469 000. Mogoča je tudi izvedba po naročilu. Število udeležencev zaradi trenutne kovid situacije omejeno na 6, s seboj prinesti masko, brisačko za pod glavo in dekco. Tudi udeleženci naprošeni za dosledno spremljanje in upoštevanje aktualnih navodil NIJZ. Več o gongu tukaj.

Zen meditacija – zazen

Vsak petek od 18.30 – 20.00 – število omejeno, upoštevanje navodil NIJZ.

SESSHIN – 5 dnevni zenovski meditacijski umik od  – do 2021 ? več  na www.zencenter.si

Prenehaj si domišljati, da si to ali ono, prenehaj razpravljati o duhovnosti. Ne moti uma z razmišljanjem in iskanjem. Nobena misel ne more biti naravno stanje uma, le tišina. Ne zamisel o tišini, ampak tišina sama. Zato le: … “bodi” … in vzniknila bo tvoja prava narava.  “Nissa Mah.”