All Products >> zvok >>Veliki gong

Product Details Price: 3.400

Zelo lepa priložnost, da veliki simfonični gong 102 cm preide v varstvo in objem drugega skrbnika. Za ta gong je značilen velik razpon od najnižjih do najvišjih tonov. S svojimi mogočnimi toni in harmonijami deluje nežno in mogočno hkrati. Primeren za igranje tudi večjih prostorih.

Da polno razvije zvoke in harmonije, ni potrebno močno udarjanje, zadostujejo nežni dotiki. Deluje kakor nekakšna akupunkturna igla za celo telo hkrati, na fizičnem, duševnem in čustvenem nivoju. Dejanske izkušnje kažejo, da se lahko z ustreznim igranjem odpirajo tudi vidiki nezavednega in kolektivno nezavednega.

Ker ta gong ni uglašen na določen ton oziroma frekvenco (kakor npr. ”planetarni gongi”), postajajo njegov zven in harmonije z leti žlahtnejše in nekako polnejše, s čimer se povečuje tudi njegova vrednost. Ker je gong pravilno igran in oskrbovan, ostaja harmoničen v celotnem spektru zvokov orkesterskih instrumentov.   Na poslušalce deluje izjemno pomirjujoče in zdravilno. Gong je naprodaj za 3.400 eur (cena novega je 3.700).